Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 

 


 

Pershtypje


Cfare mendojne prinderit tane

 

Letra e prof Albert Frashërit drejtuar Kembrixhit

Letra e prof Albert Frashërit drejtuar Kembrixhit

 

Letra e prof Albert Frashërit drejtuar Kembrixhit

 
Kliko foton për të dalë në fjalën e Abdi Baletës në promovimin e librave "Gjuha shqipe" dhe "Besa".
Kontaktet e shkollës së mesme