Staf
   Studentė
   Alumni
   Media
| Google+ |

 

 
 

 


 

"Udha e shkronjave" do të organizojë në mjediset e saj Olimpiadën Ndërkombëtare "Kangaroo", organizuar nga Shoqata Shqiptare e Matematikës, në datë 18 mars 2017. 

Klikoni foton që të regjistroni interesin tuaj dhe të informoheni se çfarë përgatitje shtesë për këtë konkurrim. Nxënësit fitues (me Fletë Lavdërimi, lëshuar nga Shoqata e Matematikës) do të marrin libra dhuratë nga shkolla "Udha e shkronjave".