Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Edlina Losha, drejtore e kopshtit Princi i Lumtur pėr Olimpiadėn X Kombėtare tė Parashkollorėve
Data e artikullit: 2017-05-04

Edlina Losha, drejtore e kopshtit “Princi i Lumtur”, ka dhënë përshtypjet e saj për Olimpiadën X Kombëtare të Parashkollorëve që u zhvillua në 22 prill 2017, me organizimin e shkollës “Udha e shkronjave” Cambridge International School ku morën pjesë 122 nxënës nga Shqipëria dhe Kosova. (Intervista është dhënë në mjediset e shkollës "Udha e shkronjave")


<- Kthehu mbrapsht