Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Fjala e hapjes sė Olimpiadės XVII Kombėtare.
Data e artikullit: 2017-06-10

Ju ftojmë të ndiqni fjalën e drejtorit të shkollës “Udha e shkronjave” Cambridge International School zotit Artur Shkurti për të hapur veprimtaritë e Olimpiadës XVII Kombëtare që do të mbahet në datat 1-9 qershor 2017 që është një konkurrim për klasat 1-9 dhe për katër gara: Gjuhë Shqipe, Matematikë, Shkencë, Kompetencë Globale.
<- Kthehu mbrapsht