Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Niveli i lartė i anglishtes nė shkollėn tonė reflekton investimin tonė nė orė mėsimore
Data e artikullit: 2017-07-31

Në thelb të suksesit tonë në anglisht qëndron investimi shumë i madh në orë mësimore. Statistika më poshtë mbledh vit mbas viti orët që zhvillohen në shkollën tonë (blu - Udha e shkronjave) dhe me të kuq orët që janë planifikuar nga programi shtetëror.


UDHA E SHKRONJAVE ndaj PROGRAMIT SHTETEROR NE ANGLISHT


<- Kthehu mbrapsht