Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
PLANI I SHKOLLĖS PĖR TĖ TRAJTUAR ABUZIMET NDAJ FĖMIJĖVE NĖ ĒĖSHTJE TĖ LIDHURA ME BESIMIN APO FENĖ
Data e artikullit: 2017-08-19

Plani kunder abuzimit ndaj femijeve lidhur me fene dhe besimin

 

Kombinim unik faktorësh

Kombinim unik faktorësh

 

Global Perspectives

 


<- Kthehu mbrapsht