Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Kurse mbasdite me transport tė garantuar
Data e artikullit: 2017-09-09

KURSE BALLË PËR BALLË, MBASDITE ME TRANSPORT TË GARANTUAR

Problemi më i madh që kanë prindërit që duan të arsimojnë fëmijët mbasdite është kryesisht humbja e kohës nga ana e prindit për të përcjellë dhe marrë fëmijën nga shtëpia në kurs dhe anasjelltas. Është një humbje e madhe kohe. 

Këtë problem "Udha e shkronjave" e ka zgjidhur tashmë dhe për herë të parë në 20 vjet po hap kurset e saj mbasdite në shumë lëndë nga gjuhët e huaja, matematika, shkenca, artet dhe sporti.  
Kurset fillojnë në 1 tetor 2017.


Kurse Mbasdite UDHA E SHKRONJAVE<- Kthehu mbrapsht