Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Testimet online tė janarit 2018
Data e artikullit: 2018-01-09

Kontrolli i njohurive përmes testimeve online ka disa përparësi për prindin. Ai është vetë vëzhgues gjatë kohës që bëhet testimi, shikon reagimin e fëmijës gjatë kohës së testit, merr prej nesh përqindjen e realizimit të testit. Ne do t'i japim edhe një vlerësim tonin nëse gjëndja është apo jo shkëlqyeshëm, shumë mirë, mirë. E vetmja gjë që duhet të bëjë prindi është të ruajë sigurinë e testimit. Testimet sigurojnë përgjigje për vetë prindin. Rezultatet nuk janë pjesë e ndonjë konkurrimi, ndaj fëmija duhet të ndihet i çliruar nga stresi i klasifikimit. Testimet online na krijojnë ne statistika tepër të vlefshme që janë një orientim shumë i mirë për të vlerësuar ne dhe ju arritjet e fëmijës. 


<- Kthehu mbrapsht