Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
UDHA E SHKRONJAVE nė Konferencėn e Shkollave tė Kembrixhit
Data e artikullit: 2014-08-30

 

Cambridge Delegates

 

UDHA E SHKRONJAVE në Konferencën e Shkollave të Kembrixhit (3-5 shtator 2014)

Konferenca bashkoi komunitetin e mësuesve që përfaqësojnë shkolla nga shtete dhe rrethana të ndryshme, për të ndarë me njëri-tjetrin mënyrat e përballimit të sfidave të përbashkëta. Në konferencë (Cambridge, UK), në datat 3-5 shtator 2014, mori pjesë z.Artur Shkurti, drejtor i shkollës "Udha e shkronjave" Cambridge International School


<- Kthehu mbrapsht