Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
KLASA 9 - NDRYSHIME THELBĖSORE NĖ ORGANIZIMIN E OLIMPIADĖS XV KOMBĖTARE
Data e artikullit: 2014-10-10

KLASA 9 - NDRYSHIM THELBËSOR në OLIMPIADËN XV KOMBËTARE
Provimi ndërkombëtar i Cambridge International Examinations, datat 28,30 prill dhe 11 maj 2015 do të jetë edhe kriteri i vetëm i marrjes së medaljeve në Olimpiadën XV Kombëtare 2015. Provimi do të zhvillohet në tri data. Tre testet hartohen dhe korrigjohen nga Cambridge International Examinations. 
DATA TË RËNDËSISHME
21 shkurt 2015 - Dita e fundit e regjistrimeve
28,30 prill, 11 maj - Ditët e provimeve
mes i gushtit 2015 - Dalin rezultatet Online në faqen zyrtare të Kembrixhit
1 shtator 2015 - Ceremonia e Olimpiadës XV Kombëtare 
Tetor 2015 - Merren certifikatat ndërkombëtare Cambridge IGCSE për Cambridge International Mathematics (0607)Klasa 9 - Ndryshme thelbësore


<- Kthehu mbrapsht