Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Konfirmohet shkėlqimi nė Provimet e Lirimit
Data e artikullit: 2015-06-24

Sivjet, provimet e lirimit u shtuan me sfidën e gjuhës angleze. Sipas udhëzimit të Ministrisë së Arsimit testi do të ishte i nivelit A2. 
Shkolla "Udha e shkronjave" është dy nivele më lart në klasën e nëntë, në nivelin B2. 
Kjo gjë u pasqyrua menjëherë në rezultatin tonë në provimet e Lirimit, ku të gjithë nxënësit morën notën 10 dhe mesatarja dolin 10 e plotë. 

 

Në provimin e Gjuhës Shqipe mesatarja doli 9.4 duke konfirmuar kështu shkëlqimin tonë edhe në këtë lëndë.


<- Kthehu mbrapsht