Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Rezultate tė shkėlqyera nė provimet Cambridge IGCSE
Data e artikullit: 2015-08-11

SHKËLQIM NË PROVIMET NDËRKOMBËTARE Cambridge IGCSE

SHQIPËRIA përfaqësohet me shkollën "UDHA E SHKRONJAVE" në provimet ndërkombëtare të nivelit botëror Cambridge IGCSE.

Klasa e nëntë e shkollës “Udha e shkronjave” studioi një vit dhe në përfundim realizoi në muajt prill – maj 2015 dhënien e 12 provimeve të Kembrexhit në katër lëndë:

English as a Second Language (0511)

Cambridge International Maths (0607)
Chemistry (0620)
Information and Communication Technology (0417)

 

Rezultati i tyre ishte i shkëlqyer: Nota mesatare është A dhe kjo ishte edhe pritja jonë në parashikim të rezultatit. Urimet e para vijnë nga drejtues rajonalë të Kembrixhit.

"Yes, indeed! Well done to you, your students and your dedicated staff, Artur. This is excellent news."

Martin Nuttall, Regional Director, Europe; Cambridge International Examinations

 

 

"This is great result!"

 

Alessandra Varriale - Schools Development Manager, Europe; Cambridge International Examinations

 

 

Shkëlqim në provimet IGCSE


<- Kthehu mbrapsht