Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Ceremonia e Olimpiadės XV Kombėtare - 5 shtator 2015
Data e artikullit: 2015-08-31

 

LAJM I FUNDIT: Miratohet shkolla e mesme "A Level" me programe të Cambridge International Examinations (IGCSE + A Level).
  

 

 

 

Më 5 shtator 2015, ora 11.00, në mjediset e Hotel Eklips, zhvillohet 
Ceremonia e Olimpiadës XV Kombëtare të Matematikës dhe të Formimit të Përgjithshëm, organizuar nga "Udha e shkronjave" Cambridge International School
 


 

Olimpiada XV Kombëtare e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm ishte ngjarja më e rëndësishme kombëtare arsimore për vitin 2015-2016, në të cilën morën pjesë mbi 1500 nxënës të cilët konkurruan në dy faza: në fazën lokale në 17 qytete (11 në Shqipëri dhe 6 në Kosovë). 
 
E veçanta e Olimpiadës XV Kombëtare ishte konkurrimi në lëndët e matematikës dhe të shkencës sipas programeve të Cambridge International Examinations.
 

 

Olimpiada Kombëtare është një konkurrim tregarësh:

Gjuhë shqipe, Matematikë, Shkencë.

 
 
 
 
FITUESIT E OLIMPIADËS XV KOMBËTARE TË MATEMATIKËS DHE TË FORMIMIT TË PËRGJITHSHËM 


 


 

GJUHË SHQIPE 1

1-Aldi-Hamzaraj-Vlorë-26-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Mimoza-Gjika-Fier-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Norik-Sinani-Vlorë-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm 


MATEMATIKË 1 

 
NË PROGRAM: Cambridge Primary Mathematics, niveli 2, 
që zhvillohet veç në shkollën 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School


1-Aldi-Hamzaraj-Vlorë-27-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Brendon-Disha-Durrës-24-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Zhoel-Peza-Pogradec-24-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

 

SHKENCA 1 

 

 
NË PROGRAMCambridge Primary Science, niveli 2, 
që zhvillohet veç në shkollën 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School

 

1-Kiara-Qirjazi-Tiranë-27-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Lorela-Meta-Tiranë-26-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Frenki-Shyti-Elbasan-25-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

========================================================================


 

 

Më poshtë keni ecurinë e 14 viteve shkollim tek "Udha e shkronjave" dhe e mesme "A Level" sipas programeve të Kembrixhit (PrimarySecondary 1IGCSEAs and A Level).

Parashkollori dhe klasat 1-9 në shkollën 9-vjeçare "Udha e shkronjave" Cambridge International School. 
Klasat 10-13 në shkollën e mesme "A Level" (miratuar në gusht 2015 me programe të Kembrixhit)
Gjeni licensimin e shkollës "Udha e shkronjave" si Shkollë Ndërkombëtare e Kembrixhit. Kliko linkun.

 

 
9-vjeçare "UDHA E SHKRONJAVE" 
Shkolla e Mesme "A Level"
Parashkollor 
plus Fillore deri
në klasa 5
6 vite
Klasa 6,7,8

3 vjet
 Klasa 9,10

3 vjet
 Klasa 11,12,13

3 vjet
Fillon CAMBRIDGE INTERNATIONAL EXAMINATIONS   Cambridge Primary Cambridge Secondary 1 Cambridge IGCSE Cambridge A Level
Përfundon
  Moshat 5-15 vjeç UDHA E SHKRONJAVE UDHA E SHKRONJAVE UDHA E SHKRONJAVE
E mesme "A Level"
E mesme "A Level"  

==============================================================================================================


KLASA 2

Gjuhë shqipe 2

1-Rea-Kulluri-Tiranë-30-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Fiorela-Ferro-Fier-27-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Joan-Lice-Memaliaj-24-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Mario-Mamani-Gjirokastër-24-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

 

Matematikë 2 


 

 
NË PROGRAMCambridge Primary Mathematics, niveli 3, 
që zhvillohet veç në shkollën 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School

 

1-Aris-Bellovoda-Korçë-25-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

1-Fiorela-Ferro-Fier-25-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Drino-Kristo-Tiranë-21-pikë-A*-Shkëlqyeshëm


Shkencë 2 

 

 
NË PROGRAMCambridge Primary Science, niveli 3, 
që zhvillohet veç në shkollën 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School


1-Daniel-Goxharaj-Gjirokastër-25-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Erin-Bejo-Vlorë-24-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Bjorn-Feleqi-Fier-22-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Rea-Kulluri-Tiranë-22-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

====================================================================================================

E REJA PËR VITIN ARSIMOR 2015 - 2016 ËSHTË MIRATIMI I SHKOLLËS SË MESME

"A LEVEL" me programe të Cambridge International Examinations. 


====================================================================================================


KLASA 3

GJUHË SHQIPE 3

 

1-Daria-Vasili-Tiranë-22-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Erik-Kërçiku-Tiranë-18-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Jon-Memushi-Tiranë-18-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Rea-Brokaj-Vlorë-18-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

 

MATEMATIKË 3

 

 
NË PROGRAMCambridge Primary Mathematics, niveli 4, 
që zhvillohet veç në shkollën 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School


1-Dariel-Hamzallari-Tiranë-26-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Rea-Brokaj-Vlorë-25-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Kloe-Aliçanaj-Tiranë-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Elisa-Isufi-Durrës-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Sirio-Dafa-Tiranë-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Nart-Ajeti-Preshevë-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Arban-Gjyzari-Vlorë-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Noel-Radaj-Tiranë-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

 

SHKENCË 3 

 

 
NË PROGRAMCambridge Primary Science, niveli 4, 
që zhvillohet veç në shkollën 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School

1-Joan-Haxhiu-Tiranë-26-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

1-Noel-Beja-Tiranë-26-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Noel-Sharka-Tiranë-25-pikë-A*-Shkëlqyeshëm


 


KLASA 4

GJUHË SHQIPE 4

1-Deni-Bejo-Vlorë-23-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Mischelle-Dani-Lushnje-21-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Raina-Stërmasi-Tiranë-21-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

 

MATEMATIKË 4 

 

 
NË PROGRAMCambridge Primary Mathematics, niveli 5, 
që zhvillohet veç në shkollën 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School


1-Diella-Doli-Gjakovë-28-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

2-Sebastian-Dionizi-Shkodër-27-pikë-A*-Shkëlqyeshëm

3-Raina-Stërmasi-Tiranë-26-pikë-A*-Shkëlqyeshëm


SHKENCË 4

<- Kthehu mbrapsht