Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 

 
 
 
 
 
Drejtor i shkollės
Data e artikullit: 2015-09-08

Drejtori i shkollës "Udha e shkronjave" u ftua në 7 shtator 2015 në emisionin Wake Up në Top Channel, për të folur rreth programeve dhe kualifikimeve të Cambridge International Examinations dhe zbatimit të tyre në shkollën "Udha e shkronjave" dhe në shkollën e mesme "A Level".


<- Kthehu mbrapsht