Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 
       
KLASA 11 - CAMBRIDGE AS LEVEL
KLASA 12 - CAMBRIDGE A LEVEL
KLASA 13 - CAMBRIDGE A LEVEL
ORIENTIMI DREJT UNIVERSITETIT
PRANIMI Nė Tė MESMEN
NJOHJA E KUALIFIKIMEVE Tė KEMBRIXHIT
KURSE AS & A LEVEL
 
 

 


 


Njohja ndërkombëtare e kualifikimeve të Kembrixhit

 

 

KLIKO NJËRËN NGA LOGOT, PËR T’U NJOHUR ME NJOHJET NDËRKOMBËTARE TË PROGRAMEVE TË SHKOLLËS SONË TË MESME


Cambridge IGCSE që tek ne kryhet në klasat 9,10


 

dhe të Cambridge A Level që tek ne kryhet në klasat 11,12,13