Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 
       
PARASHKOLLORI (NIVELI 1 I KEMBRIXHIT)
KLASA 1 (NIVELI 1 DHE 2 I KEMBRIXHIT)
KLASA 2 (NIVELI 3 Tė KEMBRIXHIT)
KLASA 3 (NIVELI 4 I KEMBRIXHIT)
KLASA 4 - OFERTĖ
KLASA 5 (NIVELI 6 I KEMBRIXHIT)
TRAINIM PėR PRINDėRIT - 29 PRILL 2017
FILLORJA E KEMBRIXHIT
 
 

 


 

29 prill 2017 - Seminar me prindër

29 prill 2017 - Seminar me prindër
29 prill 2017 - Seminar me prindër

29 prill 2017 - Seminar me prindër