Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 
       
PARASHKOLLORI (NIVELI 1 I KEMBRIXHIT)
KLASA 1 (NIVELI 1 DHE 2 I KEMBRIXHIT)
KLASA 2 (NIVELI 3 Tė KEMBRIXHIT)
KLASA 3 (NIVELI 4 I KEMBRIXHIT)
KLASA 4 - OFERTĖ
KLASA 5 (NIVELI 6 I KEMBRIXHIT)
TRAINIM PėR PRINDėRIT - 29 PRILL 2017
FILLORJA E KEMBRIXHIT
 
 

 


 

Cambridge Primary

HOMEPAGE

 

Cambridge Primary

Cambridge Primary

Cambridge Primary

James Heckman është Nobelist në ekonomi. Kurba e tij është mjaft e njohur për të argumentuar 

pse është i rëndësishëm investimi në zhvillimin e fëmijërisë së hershme.

Kliko foton