Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 
       
KLASA 6 - REGJISTROHU
KLASA 7 - REGJISTROHU
KLASA 8 - REGJISTROHU
PROGRAMET: CAMBRIDGE SECONDARY 1
PRANIMET Nė CIKLIN 2
MėSIMI I GJERMANISHTES
PROGRAMET SHTETėRORE 6-9
 
 

 


 

Klasa 8 - UDHA E SHKRONJAVE


Karta e performancës 2016-2017

Klasa e tete ne shkollen UDHA E SHKRONJAVE

Performanca e klases se tetë UDHA E SHKRONJAVE

LISTA E ÇMIMEVE

Cambridge Secondary 1

Cambridge Secondary 1

Cambridge Secondary 1

 

Gjuhë shqipe - Klasa 8 Matematikë - Klasa 8 Biologji - Klasa 8
Fizikë - Klasa 8 Kimi - Klasa 8 Histori - Klasa 8
Gjeografi - Klasa 8 Edukim fizik - Klasa 8 Edukim figurativ - Klasa 8
Edukim muzikor - Klasa 8 Anglisht - Klasa 8 TIK - Klasa 8
Edukim shoqëror - Klasa 8    

Klikoni banerin për t’u njohur me programin botëror pilot

Cambridge Global Perspectives 


 

Kombinim unik faktorësh

Kombinim unik faktorësh

“UDHA E SHKRONJAVE” NGJITET NË VENDIN E PARË EDHE NË SHËRBIMIN E TRANSPORTIT TË NXËNËSVE

 

Sivjet transporti i nxënësve të shkollës “Udha e shkronjave” do të realizohet me shoqërinë e transportit të taksive “Go Taxi” kompania më e mirë në treg.

Disa nga përfitimet e nxënësit dhe të prindit:

Shkurtim mesatarisht 50% në kohët e transportit, që do të thotë më shumë kohe ndenje në shtëpi për nxënësit në mëngjes dhe në pas mësimit.
Siguri me e lartë në shërbimin e transportit.
Informim më i mirë i prindërve për vendin se ku ndodhet fëmija në një çast të caktuar.
Një qetësi dhe humor më i mirë i fëmijëve.

 

 

 

 

Global Perspectives

 

Kontaktet e shkollës së mesme