Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 
       
PROJEKTET STUDIMORE
CAMBRIDGE SCHOOL CONFERENCES
KėRKOHEN MėSUES
STATUSE NGA FACEBOOK
LETėR NGA PROF.DR.ALBERT FRASHėRI
PROJEKTI "NAIM SHQIPėRIA"
AFTėSITė E SHEKULLIT 21
ALBUMI ZėRI I ATDHEUT
SA VJET PėRPARA Tė TJERėVE JEMI?
PėR LIBRAT, NGA ABDI BALETA
BESIMI FETAR DHE SHKOLLA - GEORGE FRENDO
PLANI KUNDER ABUZIMIT ME BESIMIN DHE FENE
MARIE LASGUSH PORADECI - KONCEPTI I KOMBIT
 
 

 


 


Konferencat e shkollave të Kembrixhit

Konferencat e shkollave të Kembrixhit zhvillohen çdo vit. Ato janë ngjarje me rëndësi botërore për trainimin e drejtuesve dhe mësuesve me të rejat më të fundit. “Udha e shkronjave” ka marrë pjesë në 3 nga këto konferenca dhe në workshopet që organizohen një ditë më parë. E veçantë për ne është edhe Konferenca e Shkollave Pilot të Kembrixhit, ku ne u trainuam për projektin pilot Global Perspectives që është lëndë e re e cila do të hyjë në kurrikulat e Kembrixhit nga viti 2018 e tutje, por që “Udha e shkronjave” si shkollë pilot është duke e zbatuar në 2016-2018, me nxënësit e saj. 

 

Cambridge School Conference 2015

Cambridge School Conference 2015

Cambridge School Conference 2015

Cambridge School Conference 2015

Konferenca e Shkollave te Kembrixhit 2016

Konferenca e Shkollave te Kembrixhit 2016

Cambridge Global Perspectives

Cambridge Global Perspectives

Cambridge Global Perspectives

Cambridge Global Perspectives

Cambridge Global Perspectives

Cambridge Global Perspectives

Cambridge Global Perspectives

Kontaktet e shkollës së mesme