Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 
       
PARASHKOLLORI (NIVELI 1 I KEMBRIXHIT)
KLASA 1 (NIVELI 1 DHE 2 I KEMBRIXHIT)
KLASA 2 (NIVELI 3 Tė KEMBRIXHIT)
KLASA 3 (NIVELI 4 I KEMBRIXHIT)
KLASA 4 - OFERTĖ
KLASA 5 (NIVELI 6 I KEMBRIXHIT)
TRAINIM PėR PRINDėRIT - 29 PRILL 2017
FILLORJA E KEMBRIXHIT
 
 

 


 

Klasa 4 (niveli 5 i Cambridge Primary)

HOMEPAGE

Për t’u kthyer në homepage, kliko logon “Udha e shkronjave” (lart-majtas)Kliko foton për t'u njohur me Kartën e Performancës

 

 

 

 

Cambridge Primary

Cambridge Primary

Cambridge Primary

Klikoni banerin për t’u njohur me programin botëror pilot

Cambridge Global Perspectives 


 

 

 

James Heckman është Nobelist në ekonomi. Kurba e tij është mjaft e njohur për të argumentuar 

pse është i rëndësishëm investimi në zhvillimin e fëmijërisë së hershme.

 

Klikoni banerin për t’u njohur me programin botëror pilot

Cambridge Global Perspectives 


 

 

Kontaktet e shkollës së mesme