Cambridge
   International
   School
   * * * * *
| Google+ |

 
       
KLASA 9 - CAMBRIDGE IGCSE
KLASA 10 - REGJISTRIMI Nė Tė MESME
DėFTESA E LIRIMIT
DėFTESA CAMBRIDGE ICE
RREGULLORE, POLITIKA, NDIHMA NDAJ PRINDIT
PSE Tė MESMEN TONė?
KURSE ONLINE, KL.9-10
 
 

 


 


Dëftesa ndërkombëtare Cambridge ICEKliko foton për t'u njohur me Kartën e PerformancësKLIKO NJËRËN NGA LOGOT, PËR T’U NJOHUR 

ME NJOHJET NDËRKOMBËTARE TË PROGRAMEVE 

TË SHKOLLËS SONË TË MESME


Cambridge IGCSE që tek ne kryhet në klasat 9,10 dhe të Cambridge A Level që tek ne kryhet në klasat 11,12,13